Access Bars sau cheia catre constiinta ta

de Liliana Stefan, terapeut ReBalance

Face parte din seria terapiilor energetice care au rezultate uimitoare in situatii legate in principal de anxietate, depresie, insomnie, atacuri de panica, dureri de cap, probleme cu greutatea corporala.
Acest tip de terapie este o modaliate neinvaziva de vindecare care foloseste un set de 32 de puncte de pe cap care, atunci cand sunt usor atinse, se spune ca „stimuleaza schimbarea pozitiva a creierului , elibereaza blocaje fizice si mentale stocate in corp si ajuta la facilitarea unei mai mari usurinte in toate domeniile diferite ale vietii ”, potrivit fondatorilor.

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email
Share on print
Print
Share on linkedin
LinkedIn

Poti face o programare la 0732 35 11 66 – Centrul  Medical de Excelenta Renasterea

Desi pare fara vreo explicatie logica a ceea ce se petrece in timpul si dupa o sesiune de terapie, rezultatele sunt cu adevarat vizibile si uimitoare. Primul efect, care apare intr-un timp scurt, este ca ai un somn mai odihnitor, o minte mai clara, un corp mai usor. Constientizezi mai usor limitarile cu care te confrunti si care te impiedica sa iei decizii benefice pentru viata ta.
Neurologul dr. Jeffrey Fannin a facut un studiu care a aratat ca o singura sesiune Access Bars a avut un efect neurologic pozitiv similar cu cele experimentate de persoanele care practica cu regularitate meditatia. Un alt studiu stiintific a concluzionat ca sesiunile Access Bars sunt „asociate cu o scadere semnificativa a severitatii simptomelor de anxietate si depresie”, prin declansarea unor unde cerebrale responsabile cu inducerea unei strai de relaxare si liniste.
Din experienta personala, asociez cele 32 de puncte energetice, cu corespondentele lor din medicina traditionala chinezeasca corespunzatoare meridianelor energetice de la nivelul capului. 

Poate te intereseaza si urmatoarele terapii:
No Comments

Post A Comment