Atelier ReBalance-Cum depășim frica

Deși trăim realități diferite, avem vieți și personalități diferite, la un moment dat ajungem să experimentăm același tip de disfuncții: frică, anxietate, atacuri de panică, depresie.

Întrebarea este „de ce?” Ce se întâmplă în corpul nostru, în mintea și în sufletul nostru de ajungem în același punct, deși suntem diferiți? Cum ajung cauze diferite să declanșeze același tip de răspuns? Ce se întâmplă cu noi în acele momente?

Și mai ales, cum facem față acestor dezechilibre?
Poate fi o relație toxică în care trăiești, acasă sau la job, poate fi o amintire tristă din copilărie care a rămas încastrată în memoria ta celulară.
De asemenea, mai poate fi un gând distructiv pe care încă nu poți să îl definești, dar se ascunde acolo, undeva în faldurile minții tale și nu poți să îl confrunți sau să îl elimini.
Sau mai poate fi o convingere greșită despre cine ești care nu are nicio legătură cu tine, pe care cineva ți-a sădit-o în suflet și în minte.

În contextul actual, în care lumea pare că se clatină și nu își mai găsește reperele sănătoase, toate cele de mai sus se amplifică și pot deveni capcane ale sufletului. Se pot transforma în blocaje și ziduri care par mai înalte decât sunt în realitate.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on telegram
Telegram
Share on whatsapp
WhatsApp

Investiția personală este de 280 Ron / persoană
*Participarea la acest atelier se face prin plata integrală a sumei de 280 lei (suma nerambursabilă în cazul retragerii cu 7 zile înainte de eveniment)
*Atelierul va beneficia de coffee break-uri și brunch (în funcție de necesitățile grupului)
*Atelierul are loc în București, într-un spatiu intim, unde ne putem conecta în mod profund.
*Locația va fi anunțată cu câteva zile înainte de atelier.
*Locurile sunt limitate

Poate fi o relație toxică în care trăiești, acasă sau la job, poate fi o amintire tristă din copilărie care a rămas încastrată în memoria ta celulară.

Am creat un program complet cu durata de o zi de re-echilibrare a disfuncțiilor emoționale la toate cele 3 niveluri (fizic, psihic și emoțional) în care vom parcurge pași importanți în regăsirea stării de echilibru fizic și interior.

Voi aborda tema aleasă prin metode și tehnici terapeutice specifice, atât la nivel de grup, cât și individual.

Tema: Frica, anxietate, atacuri de panică, depresie
*Exemple de topic-uri pe care le vom aborda:

– Cum apare frica (anxietatea, atacul de panică, depresia), de ce apare, cum se manifestă în corp (patologic), consecințe ale manifestărilor în plan fizic;
– Limite personale- recunoaștere limite personale, conștientizare și transformare;
– Iubirea de sine – ce este, ce nu este, cum o poți identifica și obține, cum ajungi să o integrezi în realitatea ta;
– Tehnici și metode de lucru personalizate (atât la nivel de grup, cât și individual) din sfera terapiilor energetice si psiho-emoționale;
– Ancore emoționale – ce sunt, cum le creezi, cum și când le folosești;
– Afirmații vindecătoare – ce sunt, care este mecanismul prin care funcționează;
– Introducere în terapiile energetice cu aplicabilitate individuală (auto-vindecare, grilă personalizată cu cristale vindecătoare, esențele naturii – set personal de aroma-terapie, frecvențe vindecătoare, puncte reflexe vindecătoare de pe corp etc.);

La finalul zilei vei avea mind-set-ul necesar începerii procesului de vindecare în așa fel încât frica, anxietatea, atacul de panică să devină istorie.

Pe lângă cunoștinte, tehnici și nivelul energetic superior obținut, vei pleca acasă cu:
– grila personalizată de cristale vindecătoare activate pentru intentenția pe care o vom seta împreună (realizată în cadrul work-shop-ului);
– propriul ulei aroma-terapie personalizat și activat (realizat în cadrul work-shop-ului);
– acces la “ancora” emoțională personalizată.

ATENȚIE! Atelierul se va desfășura cu respectarea normelor sanitare iar accesul se poate face prezentând dovada vaccinului Covid 19 sau a unui test negativ efectuat cu  maxim 48 ore înainte de începere!

REIKI

Scapa de panica si de stress

GIFT CARD REIKI

Un cadou inedit pentru cei dragi

SACRED SECRET

MANTRA
No Comments

Post A Comment