premium SIGNATURE THERAPY

CINE SUNT

Liliana Stefan

Terapeut membru INHA (International Natural Healers' Association)
Am 52 de ani si sunt mama a trei baieti. Am studiat tehnici de reflexoterapie, de presopunctura, de masaj, terapia miofasciala si tehnici de terapie energetica cu profesori si maestrii intelepti si dedicati din Romania si strainatate, care m-au indrumat pe aceasta cale a vindecarii. Din experienta personala am constatat ca efectul terapiilor este uimitor atunci cand sunt combinate cu atentie in asa fel incat sa extragi maxim de potential din fiecare, in concordanta cu situatia cu care te confrunti. Acesta este motivul pentru care fiecare sesiune de terapie este unica si perfect adaptata oricarei persoane. In timpul unei sesiuni de terapie iti pun la dispozitie intreg potentialul meu energetic si pregatirea profesionala, in asa fel incat binele tau cel mai inalt sa fie servit.
Am dezvoltat conceptul de ReBalance - terapie holistica personalizata- in urma experientei acumulate. Lucrez alaturi de o echipa de specialisti in tehnici de masaj, manipulari corporale si tehnici avansate de terapie energetica.
Reflexoterapeut acreditat/ Terapeut Bowen Integrativ/ Terapeut presopunctura pe puncte Tsubo/ Terapeut integrare neuro-structurala/ Maestru Reiki/ Terapeut Pranic Healing/ Practician Acces Consciousness - Bars, Body Processes/ Practician terapia miofasciala/ Practician terapia florala Bach/ Terapeut cristale si uleiuri esentiale

Daniela Simina

Terapeut asociat

De origine romana, profesoara si practicanta in Vindecarea Bioenergetica, Herbalism Spiritual si Medicina Spirituala. Ea este Maestra Reiki, practician șamanic, profesor de yoga si formator pentru Alianta Nationala pentru Yoga din SUA. Daniela a intrat în vindecarea energetica la o varsta foarte frageda, provenind dintr-o descendenta de vindecatori spirituali. Prin Arte Martiale si Yoga, ea si-a aprofundat intelegerea atat a energiei, cat si a fiziologiei umane. Daniela a studiat Reiki, samanismul, vindecarea pranica, Irish Native Draoi, cristale si plante medicinale. A învatat si a practicat yoga sub indrumarea unor maestri de yoga din Statele Unite si India si a atins cel mai inalt nivel recunoscut de competenta didactica ERYT 500, YACEP in cadrul Aliantei Yoga pentru Statele Unite. Abordarea Danielei asupra predarii se bazeaza pe sinergia dintre stiinta moderna si intelepciunea antica. Ea preda cursuri si ateliere in Statele Unite folosind diferite modalitati de vindecare energetica, yoga, subiecte mistice si ezoterice. Dorinta ei este sa îi imputerniceasca pe ceilalti sa se ocupe de bunastarea lor, sa-si imbunatateasca sanatatea si sa-si implineasca potentialul. 

Maestru Reiki, Profesor si Terapeut Bioenergie, Terapeut Herbalism Spiritual, Terapeut cristalo-aroma, Practician Shamanic, Profesor Yoga, autor and prezentator pe diferite teme ezoterice si mistice.

Date Contact

SC Cutiuta Muzicala Events CUI 40096080, Adresa sediu social Bucuresti, sect. 1, Str Avionului nr 26, et 1 birou B;

Telefon: 0732351166 / Email: contact@rebalance.com.ro