premium SIGNATURE THERAPY

CINE SUNT

Liliana Stefan

Terapeut membru INHA (International Natural Healers' Association)
Am 52 de ani si sunt mama a trei baieti.
Am studiat tehnici de terapie energetica si corporala (reflexoterapie, presopunctura, masaj, terapie Bowen integrativ) cu profesori si maestrii intelepti si dedicati din Romania si strainatate, care m-au indrumat pe aceasta cale a vindecarii.
Din experienta personala am constatat ca efectul terapiilor este uimitor atunci cand sunt combinate cu atentie in asa fel incat tu sa sa poti beneficia de potentialul terapeutic maxim pe care pot sa ti-l ofer. De aceea am dezvoltat conceptul de ReBalance - terapie holistica personalizata.
Acesta este motivul pentru care fiecare sesiune de terapie este unica si perfect adaptata oricarei persoane. In timpul unei sesiuni de terapie iti pun la dispozitie in totalitate pregatirea mea profesionala, in asa fel incat binele tau cel mai inalt sa fie servit.
Am dezvoltat conceptul de ReBalance - terapie holistica personalizata- din dorinta de a fi de folos celor ce cauta raspunsuri si dincolo de limitele cunoscute ale fiintei.
Maestru Reiki/ Terapeut Pranic Healing/ Practician Acces Consciousness - Bars, Body Processes/Practician terapia florala Bach/ Practician decodaj psiho-emotional/ Reflexo-terapeut acreditat/ Terapeut Bowen Integrativ/ Terapeut presopunctura pe puncte Tsubo/ Terapeut integrare neuro-structurala/Practician terapia miofasciala/ Practician masaj terapeutic/ Terapeut cristale si uleiuri esentiale

Daniela Simina

Terapeut asociat

De origine romana, profesoara si practicanta in Vindecarea Bioenergetica, Herbalism Spiritual si Medicina Spirituala. Ea este Maestra Reiki, practician șamanic, profesor de yoga si formator pentru Alianta Nationala pentru Yoga din SUA. Daniela a intrat în vindecarea energetica la o varsta foarte frageda, provenind dintr-o descendenta de vindecatori spirituali. Prin Arte Martiale si Yoga, ea si-a aprofundat intelegerea atat a energiei, cat si a fiziologiei umane. Daniela a studiat Reiki, samanismul, vindecarea pranica, Irish Native Draoi, cristale si plante medicinale. A învatat si a practicat yoga sub indrumarea unor maestri de yoga din Statele Unite si India si a atins cel mai inalt nivel recunoscut de competenta didactica ERYT 500, YACEP in cadrul Aliantei Yoga pentru Statele Unite. Abordarea Danielei asupra predarii se bazeaza pe sinergia dintre stiinta moderna si intelepciunea antica. Ea preda cursuri si ateliere in Statele Unite folosind diferite modalitati de vindecare energetica, yoga, subiecte mistice si ezoterice. Dorinta ei este sa îi imputerniceasca pe ceilalti sa se ocupe de bunastarea lor, sa-si imbunatateasca sanatatea si sa-si implineasca potentialul. 

Maestru Reiki, Profesor si Terapeut Bioenergie, Terapeut Herbalism Spiritual, Terapeut cristalo-aroma, Practician Shamanic, Profesor Yoga, autor and prezentator pe diferite teme ezoterice si mistice.

Parerea voastra conteaza

Date Contact

SC Cutiuta Muzicala Events CUI 40096080, Adresa sediu social Bucuresti, sect. 1, Str Avionului nr 26, et 1 birou B;

Telefon: 0732351166 / Email: contact@rebalance.com.ro