Meditatia de Recunoștință și 21 de zile transformare.

Obiceiurile sunt răspunsuri comportamentale automate care se dezvoltă prin repetarea comportamentului în contexte diferite.
Cu toate acestea, obiceiurile reprezintă, de asemenea, o potențială provocare pentru schimbarea comportamentelor nesănătoase înrădăcinate, care pot fi rezistente la schimbări motivaționale.
Creierului tău îi plac obiceiurile pentru că sunt eficiente. Când automatizați acțiunile comune, eliberați resurse mentale pentru alte sarcini.

Experții sunt de acord că nu există un interval de timp tipic pentru eliminarea unui obicei, iar rețeta potrivita va fi un amestec de personalitate, motivație, circumstanțe și obiceiul în cauză.

Multumesc pentru aceasta zi! Multumesc pentru aerul pe care il respir! Multumesc pentru darul vietii! Multumesc!

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on telegram
Telegram
Share on whatsapp
WhatsApp

Creierul nostru are doua rețele pe care le folosește pentru procesarea gândurilor: rețeaua narativă și cea a experiențelor directe.

Prima rețea, este cea de bază cu care operam (default mode). Folosim acest circuit când ne gândim la trecut și viitor. Se declanșează automat atunci când nu suntem concentrați pe o activitate anume.

De asemenea este și reteua noastră socială, unde ne focusăm pe povești despre noi însine, despre alții sau despre diverse întamplari. Creierul nostru întregistreaza tot ceeea ce facem în mod repetat-în felul acesta apar obișnuințele.

Astfel, povestea pe care ne-o spunem nouă înșine în mod repetat devine o cale înscrisă în creier, un circuit pe care creierul îl va reține și activa în mod natural atunci când va avea un element declanșator (de exemplu concepția că nu faci suficient de mult, de bine, că nu ai destui bani, că nu poți face destui bani, că nu ești suficient de înalt, etc). 

Pe de altă parte, reteua experiențelor directe ne permite să experimentăm momentul prezent prin simțurile noastre.

Aceasta rețea observă atât semnalele interioare cât și pe cele exterioare, dar nu le judecă ca fiind bune sau rele.

Desi mulți dintre noi ne petrecem mare parte a timpului în rețeaua narativă, putem beneficia de aportul rețelei  experiențelor directe prin exerciții intenționale sau prin practicarea de meditații și afirmații pozitive.

Repetiția este esențială pentru re-formarea noilor căi neuronale în creier și astfel a noi credințe și obiceiuri.

Ia în considerare următorii pasi pentru a integra o nouă credință sau un nou obicei în viața ta.

1.Identifică un obicei sau o credință pe care crezi că ar trebui să le schimbi. Care este schimbarea care ți-ar face viața mai împlinită?

2.Reflectează asupra impactului acestui obicei sau credințe asupra vieții tale de până acum. Ți-a folosit acest oboicei sau credință? Ți-a făcut bine? Ți-a făcut rău?

3.Ia-ți un angajament personal de a schimba acest obicei sau credință , dacă vei considera că nu îți este benefic vieții tale actuale. Pune-ți întrebarea care sunt riscurile de a NU schimba obiceiul sau credința?

Ascultă Meditația de Recunoștință pentru cel puțin 21 de zile, în așa fel încât afirmațiile de mulțumire să aibă un impact asupra credințelor și obiceiurilor tale, pentru o viață mai împlinită.

Mulțumesc!

REIKI

Scapa de panica si de stress

GIFT CARD REIKI

Un cadou inedit pentru cei dragi

SACRED SECRET

MANTRA
No Comments

Post A Comment