Stresul, ucigasul din umbra si REIKI pentru vremuri grele

un articol de Daniela Simina-Terapeut asociat

Vremurile grele necesita masuri puternice atunci cand vine vorba de a ne apara sanatatea si viata. Si aici intervine REIKI. Nu, nu e vorba de pelerina rosie a lui Superman care flutura in vant, nimic stralucitor care sa-ti ia ochii si nici de exercitii fizice obositoare.
REIKI iese in evidenta datorita rezultatelor sale spectaculoase, care sunt tot ce trebuie in astfel de timpuri.
Deci, ce inseamna vremuri grele? Nu trebuie sa cautati in alta parte sau prin cartile de istorie pentru o definitie a ceea ce inseamna vremuri grele si cum ne afecteaza. Tu si cu mine si toti oamenii pe care ii cunoastem, precum si milioane de alti oamneni pe care nu-i cunoastem, cu totii trecem prin ceea se se numeste Vremuri grele, este numitorul nostru comun.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email
Share on print
Print
Share on telegram
Telegram
Stresul este ucigasul din umbra.

Este dezamagitor si frustrant. Izolare sociala, stres rezultat din frica de imbolnavire, precum si de problemele politice si sociale care sunt dezbatute constant la televizor, scoli inchise, relatii personale afectate, stresul poate lua orice forma si se poate manifesta ca un dezechilibru in starea noastra de sanatate.
Stresul este la fel de amenintator pentru viata si sanatatea nostra, la fel cum este COVID 19.
Pe langa faptul ca slabeste sistemul imunitar, stresul paveaza drumul pentru ca noi sa devenim atat de suspiciosi si inspaimantati de posibilitatea de a ne imbolnavi, chiar inainte de a lua contact cu agentul patogen in sine.

Stresul si-a castigat reputatia pentru un motiv simplu: ucide si o face in liniste, silentios. Afectiuni precum boli de inima, ulcere gastrice, lupus, dureri de cap, anxietate si depresie, pot aparea datorita expunerii indelungate la stres. In plus sistemul nostru imunitar nu mai face fata pentru a ne proteja de infectii de toate felurile, iar aici includem si foarte agresivul Covid 19.
Ce putem face? Acum ca stim cine e inculpatul, putem face ceva impotriva lui?
Nu-l putem scoate pur si simplu afara din corp, la fel cum nu putem sa facem curat si sa aspiram intunericul dintr-o camera. Dar putem face ceva simplu pentru ca o camera sa nu mai fie intunecoasa si murdara: deschidem feresatra si lasam lumina soarelui si aerul proaspat sa intre.

Simplu? Da, cam simplu. In acelasi fel, putem sa procedam si cu stresul care erodeaza corpul pana la distrugere. Asa cum medicina traditionala ne invata, relaxarea este singura cale pentru a elibera stresul din corp.
Simplu? Deloc. De ce? Daca e sa ne intoarcem la analogia camerei intunecate, ce te faci daca ferestrele sunt blocate pentru ca nimeni nu le-a mai deschis de foarte mult timp?!
In acest caz e nevoie sa chemi pe cineva care are uneltele potrivite pentru a repara ferestrele, pentru a le putea deschide si a elibera camera de intuneric si miros urat.
Hai sa facem conexiunile aici. Nu este tamplarul cel care ne va elibera pe noi de stres, dar un practician de reiki sau o alta metoda complementara energetica poate sa o faca cu usurinta.

reiki pentru vremuri grele

O astfel de persoana, practicianul Reiki, nu tamplarul, va debloca toate ariile din corp unde exista energie stagnanta si unde aceasta nu poate sa isi urmeze cursul si fluxul firesc.
Inflamatie, durere si raniri repetate: suna familiar?
Acest tip de blocaje creaza congestii energetice care apar in planul corpului fizic ca si inflamatii, durere si raniri repetate, uneori chiar in aceeasi parte a corpului.
Cum functioneaza totusi REIKI?
Dupa curatarea blocajelor, practicianul Reiki (sau alta metoda energetica) va recrea echilibrul energetic in zolenele afectate si in toti centrii energetici importanti. Daca un tamplar are la dispozitie o cutie cu unele pentru a repara lucruri, la fel au si practicienii de terapii complemenatre (Reiki sau alt tip). Puterea inerenta a tehnicilor folosite se amplifica prin utilizarea cu pricepere a cristalelor terapeutice, a uleiurilor esentiale precum si a plantelor.
Fara riscuri si potrivit pentru toate varstele.
Reiki, singur sau in combinatie cu alte modalitati terapeutice, lucreaza in perfecta sinergie cu tratamentele conventionale medicale: medicatia functioneaza mult mai eficient, este redus timpul de insanatosire atat la raniri, boli, precum si dupa operatii chirurgicale, iar ultimul, dar nu cel din urma, curata corpul de tot ceea ce a generat stresul, care ucide incet, dar sigur.
Medicina energetica pe cat este de blanda si neinvaziva, pe atat este de puternica. Poate nu e dura precum metalul rece al unei surubelnite, sau grea precum ciocanul tamplarului, dar detine cu adevarat putere.
Acea putere elibereaza corpul de stagnari energetice cauzatoare de boli, permitand procesului regenarativ sa aiba loc.
Aceasta putere poate pune in miscare mecanisme pentru a anula distrugerile cauzate de stres sistemului imunitar, inimii sau creierului.

Acea putere ne va ajuta sa facem fata timpurilor grele prin care trecem, atat prin preventie, cat si prin interventie directa.
Acestea sunt timpurile grele prin care trecem, este evident. Asa ca, ce mai avem de asteptat?
Fa o schimbare si alege Reki pentru vremuri grele!

Pentru programare suna la 0732 35 11 66

Alte articole despre terapii si proceduri:

No Comments

Post A Comment