Servicii Disponibile

 Terapie Psiho-Somatică

O abordare holistică a disfuncțiilor ce tratează corpul ca un întreg: minte-corp-suflet. Sunt folosite mai multe metode terapeutice într-o singură ședință.

Fiecare sesiune terapeutică este o experiență complexă și personalizată,  intervenindu-se atât la nivel psihologic, cât si la nivel corporal (fizic și energetic).

La baza acestei abordări terapeutice stă psihologia somatică, care se referă la cauzele psihologice de la originea afecțiunilor corporale. În completare se folosesc tehnici profesionale energetice, fizice și mentale.

Din gama terapiilor energetice profesionale care sunt utilizate  fac parte Terapia florală Bach, Bio-energo terapia, Reiki, Acces Bars , Pranic Healing, Cristalo-Aroma-Melo Terapia. 

Din gama terapiilor corporale profesionale care sunt utilizate  fac parte Terapia Mio-Fascială (pe fasciile lanțurilor musculare), Terapia Bowen Integrativă, Reflexoterapia, Terapia Trigger Points.

Alte tehnici utilizate: meditația ghidată, transa hipnotică, tehnici NLP.

E în regulă să ceri AJUTOR!

Deschid linia de terapie online, cu credința că pot ajuta în această perioadă plină de încercări. Faptul că te concentrezi pe subiectele de la ordinea zilei nu înseamnă că alte probleme pe care le aveai deja au dispărut. Din contra. S-au acutizat.

 

Furtuni de emoții negative, un mental slăbit, credințe și gânduri care te limiteză și te sabotează nu fac altceva decât să te scoată din echilibrul fizic, psihic și emoțional. Anxietatea și atacurile de panică sunt la cote alarmante, dar există o cale de ieșire din asta.

E în regulă să ceri Ajutor!

Sesiunile de terapie se desfășoară on line pe zoom în urma programării.

Dacă nu e pentru tine acest mesaj, DĂ SHARE, împărtășește, pentru că nu se știe când cineva are nevoie ACUM de ajutor.

Există o credință cum că e rușine să mergi la psiholog, că dacă o faci, o să creadă lumea că ești nebun. Și mai sunt și altele asemănătoare.
Nu numai că nu e rușine, dar atunci când sufletul îți este împovărat, iar mintea pare că nu mai face față la a gestiona tristețea, durerea, frica, este necesar și sănătos să ceri ajutor. Și nu, nu ești nebun dacă discuți cu un terapeut. Doar treci printr-o perioadă în care poți fi sprijinit pentru a depăși aceste momente.
Așa acum atunci când te doare măseaua te duci la dentist, la fel când te doare sufletul poți alege să mergi la un terapeut.

Iți sună cunoscut?

Întinderi musculare, contracturi, torticolis, durere lombară, durere cervicală, stare de oboseală, durere de cap, migrenă, picioare obosite, durere menstruală...Stres, neliniște, insomnie, anxietate, despărțire, neacceptare, examen, trac, frică, neîncredere, descurajare, timiditate, oboseală, panică, izolare, resemnare, victimizare, tristețe, nehotărâre, furie, imunitate scăzută...

Terapia psiho-somatică este complet personalizată, în așa fel încât să se adreseze exact acelor emoții ale tale care necesită conștientizare, vindecare, eliberare, integrare.

Acesta este motivul pentru care fiecare sesiune individualizată este o experiență personală și unică.

Poate acolo sunt emoții, gânduri, blocaje de care ești conștient sau nu, poate pur și simplu sunt lucruri pe care încă nu le poți defini, dar care iți dau o stare de neliniște și te scot din zona ta de echilibru.

Multe din problemele care apar în corpul fizic au la origine și dezechilibre energetice care apar cu mult înaintea somatizarii în plan fizic (dureri, boli).

Terapia psiho-somatică acționează acolo unde acestea iau naștere: într-o stare emoțională dezechilibrată sau alterată.

Dacă ai un disconfort local, întregul tău corp are de suferit.

În timpul sesiunii de terapie se accesează mușchii, articulațiile, puncte trigger ale corpului, meridiane energetice, precum și traseele sistemului nervos și limfatic. Toate procedeele se execută cu blândețe pe corp, care este adus rapid într-o stare de funcționare optimă. 

În timpul unei sesiuni se pot folosi cristale terapeutice și uleiuri esențiale în acord cu necesitatea: relaxare sau energizare.

PĂREREA VOASTRĂ CONTEAZĂ