premium SIGNATURE THERAPY

Servicii Disponibile

TERAPII CORPORALE SI MASAJ
Terapia Miofasciala (masaj terapeutic specializat pe fasciile lanturilor musculare)
Terapie Bowen Integrativa
Drenaj Limfatic Manual
Reflexoterapie
Masaj terapeutic
Masaj de relaxare
ReBalance Signature Therapy (sesiune personalizata cu set de terapii manuale si energetice)

TERAPII ENERGETICE

Reiki
Acces Bars
Terapia florala Bach
Pranic Healing
Cristalo-terapie
Aroma terapie
ReBalance Signature Therapy (sesiune personalizata cu set de terapii manuale si energetice)

Iti suna cunoscut?

Intinderi musculare, contracturi, torticolis, durere lombara, durere cervicala, stare de oboseala, durere de cap, migrena, picioare obosite, durere menstruala...Stres, neliniste, insomnie, anxietate, despartire, neacceptare, examen, trac, frica, neincredere, descurajare, timiditate, oboseala, panica, izolare, resemnare, victimizare, tristete, nehotarare, furie, imunitate scazuta...

Setul de terapii ReBalance Signature Therapy pentru minte si suflet combina o serie de tehnici energetice menite sa iti aduca liniste, armonie si echilibru sufletesc. Terapia este complet personalizata, in asa fel incat sa se adreseze exact acelor emotii ale tale care necesita constientizare, vindecare, eliberare, integrare.
Acesta este motivul pentru care fiecare sesiune individualizata este o experienta personala si unica. Poate acolo sunt emotii, ganduri, blocaje de care esti constient sau nu, poate pur si simplu sunt lucruri pe care inca nu le poti defini, dar care iti dau o stare de neliniste si te scot din zona ta de echilibru.
Multe din problemele care apar in corpul fizic au la origine dezechilibre energertice care apar cu mult inaintea somatizarii in plan fizic (dureri, boli). Rebalance Mind & Soul actioneaza acolo unde acestea iau nastere: intr-o stare emotioana dezechilibrata sau alterata.

ReBalance Signature Therapy -corp combina o serie de tehnici de masaj, terapie miofasciala, reflexoterapie, presopunctura si alte terapii manuale care se adreseaza nu numai unei probleme locale pe care o poti avea, ci intregului corp. Combinatia tehnicilor folosite este personalizata pentru a fi aplicata exact necesitatilor tale. Daca ai un disconfort local, intregul tau corp are de suferit.
In timpul sesiunii de terapie se acceseaza muschii, articulatiile, puncte trigger ale corpului, meridiane energetice, precum si traseele sistemului nervos si limfatic. Toate procedeele se executa cu blandete pe corp, care este adus rapid intr-o stare de functionare optima. In timpul unei sesiuni se pot folosi cristale terapeutice si uleiuri esentiale in acord cu necesitatea: relaxare sau energizare.

PAREREA VOASTRA CONTEAZA