Psihologie, psihoterapie, terapii alternative și complementare

10 LADIES ONLY
Grup de terapie și dezvoltare personală

Găsește detaliile mai jos sau la link-ul de aici:  https://bit.ly/3UUdZcb

Stilul meu terapeutic este o abordare holistică și intergrativă de tip minte-corp-suflet.

 Te reîntorci într-un mod natural la o stare de echilibru fizic, psihic și emoțional, pentru că ai toate resursele să o faci. Te-ai născut o ființă completă și echipată cu toate sistemele necesare pentru a duce o viață sănătoasă și împlinită.

 Durata unei ședințe este între 50 și 90 de minute. În completarea procedurilor efectuate pe parcursul terapiei în cabinet, vei primi instrucțiuni pentru acasă, în așa fel încât să lucrăm împreună cât mai eficient. Pentru rezultate vizibile recomand pachete de minim 4 ședințe terapeutice. Solicită prețul unui abonament la lilianastefan@live.com

MINTE - CORP - ENERGIE

În cabinetul meu psihologia clinică și psihoterapia își dau mâna cu intervențiile somatice și cu cele alternative astfel încât să găsim împreună o soluție la ceea ce te frământă.

 În viață se poate întâmpla să simți că ceva nu se aliniază cu starea ta de bine.

O serie de situații din familie sau de la muncă pot avea efecte  pe care le sesisezi și le interpretezi ca disfuncționale.

Pot fi probleme de sănătate care te-au obosit sau te-au făcut să-ți pierzi speranța.

Pot fi evenimente din trecut, din copilărie, sau evenimente din prezent care te frământă și care te fac să te simți ca într-un tunel din care nu poți ieși.

Sau pot fi evenimente pe care le-ai ascuns adânc în sertare ale minții ca să nu îți mai facă rău, iar de acolo din subconșientul tău îți dau semnale că ceva nu merge cum ar trebui.

 Pot fi relații nesănătoase, toxice care te fac să trăiești în constrîngeri, în confuzie sau durere.

Pot fi frici de toate felurile, de zborul cu avionul, de spații închise, de a vorbi în public, sau tot felul de gânduri care nu te lasă să dormi noaptea.

Pe toate acestea le aducem la suprafață în cabinet, ne ocupăm de ele folosind tehnici psihoterapeutice astfel încât fiecare eveniment neplăcut, fiecare traumă sau durere să își ocupe locul său în trecut, într-un mod sănătos.

Adică să facă parte din devenirea ta ca resurse din care înveți lecții de viață benefice pentru cine vrei să fii tu cu adevărat. Te asigur că fiecare problemă sau încercare prin care treci are pentru tine un mesaj și un potențial de schimbare în mai bine pentru tine.

Faci psihoterapie, dar nu numai...

 Primești multe informații din sfera psiho-educației, astfel încât să înțelegi de ce se întâmplă ceea ce se întâmplă și mai ales ce putem face pentru asta.

 O să mă auzi vorbind de multe ori despre cum funcționează corpul tău în condiții de stres, sau despre felul în care mintea te face să reacționezi, despre imunitatea ta, despre sistemul tău nervos.

Cu siguranță mă vei auzi vorbind despre limite personale sănatoase, despre mecanisme de apărare, despre încredere și câte și mai câte.

Cel mai important este că afli cum să aduci mai mult echilibru în viața ta și mai multă sănătate în corpul tău.

* Din gama terapiilor corporale profesionale utilizez terapia mio-fascială (pe fasciile lanțurilor musculare), terapia Bowen Integrativă, reflexoterapia.

Alte tehnici utilizate: meditația ghidată, transa hipnotică, tehnici NLP, EMDR, TRE.

*În completare pot să folosesc tehnici din terapia alternativă (terapia florală Bach, Reiki, Acces Bars, Pranic Healing, Cristalo-Aroma-Melo Terapia) 

Terapia mea minte-corp-suflet este complet personalizată, în așa fel încât să se adreseze exact acelor emoții ale tale care necesită conștientizare, vindecare, eliberare, integrare.

Acesta este motivul pentru care fiecare sesiune individualizată este o experiență personală și unică.

Poate acolo sunt emoții, gânduri, blocaje de care ești conștient sau nu, poate pur și simplu sunt lucruri pe care încă nu le poți defini, dar care iți dau o stare de neliniște și te scot din zona ta de echilibru. Ne ocupăm împreună de fiecare din ele, cu atenție și blândețe.

Iți sună cunoscut?

 Întinderi musculare, contracturi, torticolis, durere lombară, durere cervicală, stare de oboseală, durere de cap, migrenă, picioare obosite, durere menstruală…Stres, neliniște, insomnie, anxietate, despărțire, neacceptare, examen, trac, frică, neîncredere, descurajare, timiditate, oboseală, panică, izolare, resemnare, victimizare, tristețe, nehotărâre, furie, imunitate scăzută.

Dacă ai un disconfort local, întregul tău corp are de suferit.

Multe din problemele care apar în corpul fizic au la origine și dezechilibre energetice care apar cu mult înaintea somatizarii în plan fizic (dureri, boli).

Terapia minte – corp- suflet acționează acolo unde acestea iau naștere: într-o stare emoțională dezechilibrată sau alterată.

>În timpul sesiunii de terapie pot apela la tehnici somatice prin care se accesează mușchii, articulațiile, puncte trigger ale corpului, meridiane energetice, precum și traseele sistemului nervos și limfatic.

>Toate procedeele se execută cu blândețe pe corp, care este adus rapid într-o stare de funcționare optimă. 

>În timpul unei sesiuni se pot folosi cristale terapeutice și uleiuri esențiale în acord cu necesitatea: relaxare sau energizare.

10 LADIES ONLY
Grup de terapie și dezvoltare personală
FORMULAR ÎNSCRIERE: https://bit.ly/3UUdZcb

>Poate îi lași pe alții să ia decizii în numele tău sau îi lași să îți încalce drepturile, limitele, până în punctul în care aproape că nu mai poți respira. De aici și până la un atac de panică e o cale atât de scurtă.

>Poate îți răsună încă în urechi vorbele critice, autoritare ale părinților care în copilărie nu au știut să îți înțeleagă nevoile, iar acele judecați au rămas parte din cine ești tu acum, o ființă care consideră că nu are valoare, că nu e de ajuns așa cum e sau că nu merita iubire

>Poate ești la început de drum, când ai nevoie de inspirație și claritate pentru a-ți descoperi adevăratul tău potențial.

>Poate te afli în mijlocul unei furtuni emoționale după o despărțire, poate într-o relație pe care o duci cu greu, iar acest lucru te face să simți că nu mai vezi capătul tunelului în care ești. Poate simți că nu mai ai putere să le duci, nu te mai recunoști, nu poți lua decizii.

>Poate ești într-o relație dar te simți singură și nu știi cum ai ajuns așa.

>Poate nu ai auzit sau nu auzi vorbe de apreciere, nu te simți văzută, luată în seamă, iar asta te face să te întrebi deseori dacă ai valoare.

>Poate simți dureri în corp, de cap, de spate, în abdomen, ai fost la doctori și toți au zis că nu ai nimic. Și totuși tu te simți atât de rău, de la felul în care corpul tău alege să îți spună că nu mai poate să ducă durerea psihică.

>Poate te lupți cu niște kilograme în plus pe care nici nu știi cum și cînd le-ai pus

>Poate pur și simplu ești deja într-un proces de creștere și vrei să păstrezi aceasta cale, să accesezi ușor starea de observator, care te ajută să vezi lucrurile așa cum sunt.

Dacă te afli cel puțin în una din situațiile de mai sus, locul tău în acest grup te așteaptă.

Înscrie-te completând formularul de aici https://bit.ly/3UUdZcb