Servicii Disponibile

TERAPII CORPORALE ȘI MASAJ
Terapia Miofascială (masaj terapeutic specializat pe fasciile lanțurilor musculare)
Terapie Bowen Integrativă
Drenaj Limfatic Manual
Reflexoterapie
Masaj terapeutic
Masaj de relaxare
ReBalance Signature Therapy (sesiune personalizată cu set de terapii manuale și energetice)

TERAPII ENERGETICE

Reiki
Acces Bars
Terapia florală Bach
Pranic Healing
Cristalo-terapie
Aroma terapie
ReBalance Signature Therapy (sesiune personalizată cu set de terapii manuale și energetice)
Evaluare energetică și informațională prin radiestezie medicală

Iți sună cunoscut?

Întinderi musculare, contracturi, torticolis, durere lombară, durere cervicală, stare de oboseală, durere de cap, migrenă, picioare obosite, durere menstruală...Stres, neliniște, insomnie, anxietate, despărțire, neacceptare, examen, trac, frică, neîncredere, descurajare, timiditate, oboseală, panică, izolare, resemnare, victimizare, tristețe, nehotărâre, furie, imunitate scăzută...

Setul de terapii ReBalance Signature Therapy pentru minte și suflet combină o serie de tehnici energetice menite să iți aducă liniște, armonie și echilibru sufletesc.

Terapia este complet personalizată, în așa fel încât să se adreseze exact acelor emoții ale tale care necesită conștientizare, vindecare, eliberare, integrare.

Acesta este motivul pentru care fiecare sesiune individualizată este o experiență personală și unică.

Poate acolo sunt emoții, gânduri, blocaje de care ești conștient sau nu, poate pur și simplu sunt lucruri pe care încă nu le poți defini, dar care iți dau o stare de neliniște și te scot din zona ta de echilibru.

Multe din problemele care apar în corpul fizic au la origine dezechilibre energertice care apar cu mult înaintea somatizarii în plan fizic (dureri, boli). Terapia Rebalance acționează acolo unde acestea iau naștere: într-o stare emotioana dezechilibrată sau alterată.

ReBalance Signature Therapy -corp combină o serie de tehnici de masaj, terapie miofasciala, reflexoterapie, presopunctură și alte terapii manuale care se adresează nu numai unei probleme locale pe care o poți avea, ci întregului corp.
Combinația tehnicilor folosite este personalizată pentru a fi aplicată exact necesitaților tale.

Dacă ai un disconfort local, întregul tău corp are de suferit.

În timpul sesiunii de terapie se accesează mușchii, articulațiile, puncte trigger ale corpului, meridiane energetice, precum și traseele sistemului nervos și limfatic. Toate procedeele se execută cu blândețe pe corp, care este adus rapid într-o stare de funcționare optimă. 

În timpul unei sesiuni se pot folosi cristale terapeutice și uleiuri esențiale în acord cu necesitatea: relaxare sau energizare.

PĂREREA VOASTRĂ CONTEAZĂ