Servicii Disponibile

 Terapie Psiho-Somatică

O abordare holistică a disfuncțiilor ce tratează corpul ca un întreg: minte-corp-suflet. Sunt folosite mai multe metode terapeutice într-o singură ședință

Fiecare sesiune terapeutică este o experiență complexă și personalizată cu intervenție atât la nivel psihologic, cât si la nivel corporal (fizic și energetic).

Terapii individuale:

În fiecare sesiune  se foloseste doar un singur tip de terapie din lista celor de mai jos.

TERAPII CORPORALE 

Terapia Mio-fascială (masaj terapeutic specializat pe fasciile lanțurilor musculare)

Terapie Bowen Integrativă

Reflexoterapie

Masaj medical psiho-somatic

TERAPII ENERGETICE

Reiki
Acces Bars
Terapia florală Bach
Pranic Healing
Cristalo-Aroma-Melo Terapie

Iți sună cunoscut?

Întinderi musculare, contracturi, torticolis, durere lombară, durere cervicală, stare de oboseală, durere de cap, migrenă, picioare obosite, durere menstruală...Stres, neliniște, insomnie, anxietate, despărțire, neacceptare, examen, trac, frică, neîncredere, descurajare, timiditate, oboseală, panică, izolare, resemnare, victimizare, tristețe, nehotărâre, furie, imunitate scăzută...

Terapia psiho-somatică este complet personalizată, în așa fel încât să se adreseze exact acelor emoții ale tale care necesită conștientizare, vindecare, eliberare, integrare.

Acesta este motivul pentru care fiecare sesiune individualizată este o experiență personală și unică.

Poate acolo sunt emoții, gânduri, blocaje de care ești conștient sau nu, poate pur și simplu sunt lucruri pe care încă nu le poți defini, dar care iți dau o stare de neliniște și te scot din zona ta de echilibru.

Multe din problemele care apar în corpul fizic au la origine dezechilibre energertice care apar cu mult înaintea somatizarii în plan fizic (dureri, boli). Terapia Rebalance acționează acolo unde acestea iau naștere: într-o stare emotioana dezechilibrată sau alterată.

Dacă ai un disconfort local, întregul tău corp are de suferit.

În timpul sesiunii de terapie se accesează mușchii, articulațiile, puncte trigger ale corpului, meridiane energetice, precum și traseele sistemului nervos și limfatic. Toate procedeele se execută cu blândețe pe corp, care este adus rapid într-o stare de funcționare optimă. 

În timpul unei sesiuni se pot folosi cristale terapeutice și uleiuri esențiale în acord cu necesitatea: relaxare sau energizare.

PĂREREA VOASTRĂ CONTEAZĂ